Fullface Productions: Chceme se vrátit do Varů

Martin Vrbický a Štěpán Romanov jsou Karlovaráci, kteří se již patnáct let věnují natáčení. Jejich doménou jsou sporty a natáčení v extrémních podmínkách. Možná se budete divit, ale paradoxně se ke své práci dostali díky své „nešikovnosti“: „Od malička jsem se věnoval extrémním sportům. Na biku nebo na lyžích jsem se učil některé triky třeba čtyři roky a pak přijel nějaký kluk a naučil se je za pár hodin. Přesně to byl ten moment, kdy jsem si řekl, že bude lepší, když tyto momenty budu radši zaznamenávat. Vytvořili jsme tým Fullface Productions a aktuálně máme tolik zakázek, že si rozhodně nemůžeme stěžovat. Natáčeli jsme už na pěti kontinentech,  v exotických lokalitách, jako je Aljaška, Bolívie, Japonsko nebo Indonésie,“ říká Martin Vrbický.

Na ČSFD získal váš dokumentární a sportovní film Signatures obdivuhodných 82 %. Jaké ohlasy jste sklidili u veřejnosti? Byl to váš první velký úspěch?

Signatures je mountainbikový film, který se chlubí nejen řádkou zvučných jmen, ale také ukazuje, co obnáší gravity MTB disciplíny. Přední evropští jezdci se představují ve svých nejlepších výkonech a ukazují atmosféru jedinečných míst po celém světě – Britskou Kolumbii, Livigno, historické centrum Prahy, Indonésii nebo rakouské Alpy. Myslím, že se nám snímek povedl, ale upřímně na začátku jsem vůbec netušil, že s tímto filmem dokážeme vyprodat Roxy. Byla to celkem práce sehnat peníze na produkci, ale nakonec jsme získali prostředky od sponzorů z Německa…

Přečtěte si celý rozhovor v tištěném průvodci Vary Guide.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *